Vandkarafler

Vandkarafler

Viser 201–300 af 751 resultater

Vandkarafler til alle ugens dage

Der pynter på de fleste veldækkede borde at servere de ønskede drikkevarer i fine flasker eller vandkarafler. Og gerne vandkarafler der matcher den øvrige borddækning – for slet ikke at tale om det der skal serveres i dem. Således er der vandkarafler til enhver smag og stil. Og til enhver type af borddækning. Og naturligvis også alle typer af indhold. Også mere og andet end lige vand, hvis man ønsker det. Uanset hvilken type karaffel du leder efter, så tag et kig her på siden. Vi har et stort udvalg af vandkarafler og -kander i alle størrelser og designs – fra en række af de mest kendte og populære mærker og til priser, hvor alle kan være med!

Sæt smukke vandkarafler på bordet

Er du træt af at se store, klodsede flasker med vand på middagsbordet? Drømmer du om at droppe kartoner og lignende, når der er inviteret gæster? Eller vil du bare gerne servere et godt glas vin på en elegant og eksklusiv måde? Så er vandkarafler lige sagen! Selv om navnet antyder at de først og fremmest er skabt til vand, så kan de naturligvis sagtens bruges til meget andet. Lige fra friskpresset juice til morgenmaden, saftevand til børnefødselsdagen og ikke mindst vinen til maden – men naturligvis også til et koldt glas vand, når tørsten melder sig. q

Vandkarafler der passer til dine ønsker

Uanset om det er til vand eller vin, om det er til få eller flere, så har vi med sikkerhed vandkarafler der matcher dine ønsker og dine behov. Vi kan tilbyde en række af de mest kendte og elskede brands og deres bud på vandkarafler. Det gælder lige fra den legendariske køleskabskaraffel fra Eva Solo, der ikke bare passer perfekt i køleskabslågen, men også sikrer koldt vand både hjemme og på farten til de ekstravantante vandkarafler fra Nature’s Design med 24 karat guld eller udvalgte ædelstene brændt ind i glasset for en særligt revitaliserende smag. Fra de prisbillige vandkarafler fra altid elegante Bloomingville til klassiske Le Creuset.

Fra vand til vin

Fælles for alle vores vandkarafler er, at de er skabt til at servere drikkevarer i. Om det er vand eller vin – eller måske noget helt tredje – er op til dig. Hvad udseendet angår, så er det også op til dig at vælge. Skal det være klart glas eller glas i smukke farver, der kan mikses og matches med din øvrige borddækning eller indretning? Skal det være mundblæst glas? Facetslebet glas? Og skal det være med eller uden prop? Når det gælder vandkarafler, finder du det hele her hos os. Og lidt til. Det gælder også, hvis du er på udkig efter en karaffel, der kan holde indholdet køligt i flere timer.

Vandkarafler i alle afskygninger

Ud over at tilbyde et stort og spændende udvalg af vandkarafler, kan vi også friste med lidt ekstra. Det gælder ikke mindst, hvis du ønsker at der skal være matchende glas til din nye karaffel. Eller hvis du ønsker en karaffel, som du kan bruge til at dekantere en god vin med. Derudover tilbyder vi også særlige rengøringskit til at holde dine vandkarafler klare og pæne. Så tag et kig omkring og se, om der er noget der kunne falde i din smag. Uanset om der skal vin, vand eller whisky i dine vandkarafler.