Vandkarafler

Sans Soucis Black Magnet Sheet Mask 16 g

89.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 6508800758239059 Kategori:

En specialmaske, der fjerner overskydende talg og urenheder fra huden samtidig med, at den tilfører næring og andre værdifulde ingredienser til huden.
Masken kan kombineres med alle SANS SOUCIS-produkter og passer til alle hudtyper. Det er en “silver bullet” – ikke kun til uren hud, men en dybderensende ansigtsmaske til alle hudtyper. Kishu binchotan er fremstillet ud af den japanske holm-eg, der anses for at være den reneste og mest effektive form for kul.
Kullet er håndlavet og udvindes ved at sætte ild til grenene ved ekstremt høje temperaturer og give en hurtig nedkøling efterfølgende. Det keramiske materiale er hårdt som jern og drysser ikke. Det males til fint pulver (den homogene masse presses igennem en sigte med et enormt tryk) og blandes derefter med cellulose.
Grundet de meget fine porer i kishu binchotan-kullet er det blevet brugt i Japan til filtrering og rensning af luften. Hvis aktiverede kulpinde sættes i en karaffel med postevand, fjernes tusindvis af mikroskopiske huller i kullet med uønskede toxiner og forurening. I Black Magnet Sheet Mask resulterer dette i, at urenheder og forurening fjernes som en magnet fra huden, så huden bliver renset i dybden.
Placér masken på renset hud, ved behov også eksfolieret hud, og tryk forsigtigt masken på huden. Fjern beskyttelsesfilmen og tilpas masken til dit ansigt. Læn dig tilbage og slap af. Lad virke i 15 minutter. Fjern masken og massér forsigtigt eventuelle rester eller fjern med en vatrondel. Sans Soucis Black Magnet Sheet Mask 16 g